Haber

Malatya’da filelerin sultanları ilk yarıyı lider bitirmek istiyor

Voleybol 2. Ligi Kadınlar Grubu’nda mücadele eden Galip Demirel Ortaokulu takımı, deplasmanda oynayacak Mardin Artuklu’yu ilk yarıda 9’da 9 yaparak farkı kapatmak istiyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi 16. Grubunda Malatya’yı temsil eden Galip Demirel Ortaokul Voleybol takımı 8 üzerinden 8’lik skorla başarılı bir sezon geçiriyor. Mardin-Artuklu Kulübü deplasmanında konuk olacak Malatya temsilcisi Ligin ilk yarısının son maçı olan 4 Aralık Pazar günü bu maçı kazanıp grup başkanı olarak ilk yarıyı 9 üzerinden 9 ile kapatmak istiyor.

Son maçın hazırlıklarını tamamlayarak deplasmanda görev yapan Galip Demirel Ortaokulu kadrosunun kaptanı Ebru Öztürk, yarın zorlu bir maç oynayacaklarını belirterek, galip çıkmak için güzel çaba göstereceklerini söyledi. İlk yarıyı grubun lideri olarak kapatın. Devre ortasında kadroya yapılacak destekle ikinci yarıda da kadro olarak başarılı sonuçlar almak istediklerini belirten Öztürk, “Malatya’da bize çok güzel bir ilgi var. Burada güzel bir aile var. Grupta 8 üzerinden 8 oynadık, son maçımızı alıp yolumuza bakacağız.”

Teknik Direktör Mustafa Aydemir de geride kalan 8 haftada 8 maçı da kazanarak güzel bir efor sergilediklerini, son kalan maçı kazanarak grubu başkan olarak tamamlamak istediklerini de belirtti. – MALATYA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu