Haber

Murat Kurum, kamerasını kapattığı iddia edilen TOKİ hak sahibiyle karşılaştı: Sen miydin?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Tuzla’da Tuzla TOKİ Konutları hak sahipleriyle buluştu. Kuruma Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ve TOKİ yetkilileri eşlik etti. Kurum, toplantıda sosyal medyada “kamerasının kapalı olduğu” iddialarıyla gündeme gelen Görkem Yavuz ile karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemedi. Kurum “Sen miydin?” Yavuz’la keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

VATANDAŞLARA BİLDİRİM VERDİ: “YANINIZDAYIM”

Toplantının açılışında konuşan Murat Kurum, şu ana kadar verdiği tüm sözleri tuttuğunu vurgulayarak, “Sorunlarınızı, taleplerinizi, taleplerinizi dinlemek ve çözüm bulmak için buradayım.” söz konusu. Kurum, toplantıda vatandaşlara tek tek söz hakkı tanıdı ve onları dinledi. Hak sahipleri sabit fiyat üzerinden indirim ve taksit talebinde bulundu. TOKİ yetkilileri, sabit taksitlerin TOKİ’yle değil bankalarla ilgili olduğunu, mevzuatın TOKİ’ye bu konuda yetki vermediğini hatırlattı. Vatandaşlara “Yanınızdayım” mesajını veren Kurum, süreci onlar adına takip edeceğini söyledi. TOKİ’nin önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.

“‘İBB BAŞKANI OLAMAZSIN’ SÖZLERİMDEN DOLAYI ÜZGÜNÜM”

Toplantıya sosyal medyadaki açıklamalarıyla gündeme gelen Tuzla TOKİ Konutları faydalanıcılarından Yakup Tekin de katıldı. Yakup Tekin’i dinleyen Kurum, “Bugün sizlerin dualarını ve teşekkürlerini almadan buradan ayrılmayacağım.” söz konusu. Bunun üzerine daha önce kullandığı ‘İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı olamazsın’ dedi. Açıklamalarını hatırlatan Tekin, bu sözlerden dolayı üzgün olduğunu belirtti. Tekin, Murat Kurum’a, “Biz algı yaratmaya çalışanlar arasında değiliz. Gelip bize bu fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederiz.” söz konusu. Toplantının ardından Murat Kurum ve Yakup Tekin birbirlerine sarılarak vedalaştı. Daha sonra Kurum ve Tekin hatıra fotoğrafı çektirdi. Tekin, toplantı sonunda yaptığı açıklamada, “Harika bir toplantıydı. Murat Kurum gelip bizi dinledi, Allah razı olsun. Bugün buradan mutlu ayrılıyorum. Ona inanıyorum, arkasındayız.” İfadelerini kullandı.

KAMERASININ KAPATILDIĞI SÖYLENEN HAK SAHİBİYLE KARŞILAŞTI

Toplantıya katılan isimlerden biri de faydalanıcılardan Görkem Yavuz’du. Toplantıda Kurum, sosyal medyada “kamerasının kapalı olduğu” iddialarıyla gündeme gelen Yavuz’la tanışınca şaşkınlığını gizleyemedi. Murat Kurum, “Sen miydin?” Yavuz’la keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

“KURUM KAMERAYI KAPATTI” HABERİNE YANIT

Yavuz, sosyal medyada yer alan “Murat Kurum fotoğraf çeken kamerayı kapattı” gibi haberlere ilişkin, “Arkadaşlarım duysun diye çekim yapıyordum. Sayın Bakanım çekmeye gerek yok, söylerim” yine de burada.” Dedi ve sonra buluşmaya devam ettiler.

KURUMA HASSASİYETİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYOR

Görüntünün 2020 yılına ait olduğunu belirten Yavuz, TOKİ Tuzla Konutları ile ilgili duyarlılığından dolayı Murat Kurum’a teşekkür etti. Yavuz, Kurum’la fotoğraf çektirdikten sonra salondan ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu